Roupéz söker dig som älskar försäljning och att skapa nya kontakter

Jönköping

Är du en affärsorienterad, pigg och kreativ säljare som har förmågan att lyfta kundrelationer till en ny nivå? Roupéz är ett bolag med lång erfarenhet i branschen med ständig utveckling som ledstjärna.

Vi söker nu en driven säljare som vill vara med och påverka denna utvecklingsresa.

Som säljare hos Roupéz ingår du i ett kompetent och spännande säljteam om ca 8 personer. Här får du arbeta kreativt i säljprocessen, i ett modernt och framåtsträvande företag, där din roll kommer att vara ytterst betydelsefull för företagets fortsatta utveckling.
Du kommer att ansvara för ett antal kunder som du självständigt och uthålligt driver en långsiktig utveckling tillsammans med. I rollen ingår också att hitta nya kunder och se affärsmöjligheter där du genom din kompetens och ditt engagemang skapar förtroende.
Erbjudandet mot kunderna innefattar både produkter/tjänster men också skräddarsydda helhetslösningar. Du är lyhörd och fångar upp köpsignaler för att på bästa sätt kunna erbjuda kunden vad den önskar.
Säljteamets arbete bedrivs utifrån företagets olika fokusområden där många delar i säljarbetet är aktivitetsstyrda.

Med drivna och positiva kollegor så har du tryggheten och lagkänslan som ger dig alla förutsättningar som krävs för att du ska uppnå dina mål.
Tjänsten är placerad på vårt kontor i Jönköping och du rapporterar till Försäljningschefen.

Vi söker dig som älskar att göra affärer, brinner för försäljning och motiveras av ett kreativt och flexibelt arbetssätt med tydligt uppsatta mål.
Du har en högskoleutbildning eller en KY-utbildning med säljinriktning i grunden alternativt en för tjänsten jämförbar arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning, exempelvis inom IT-branschen.

Rollen som säljare kräver att du har förmågan att planera och disponera din egen tid på ett effektivt sätt för att gynna bolagets bästa. För att lyckas behöver du ha en god analytisk förmåga och därigenom kunna strukturera, planera och prioritera.

Du känner en stor glädje för säljarbetet och entusiasmerar och bygger relationer på ett naturligt sätt både i och utanför företaget.

Vidare krävs initiativkraft, affärsmannaskap och ett stort driv. Din talang för kommunikation och samarbete är en styrka där du bidrar till teamet.
Vi ser att du har en mycket god social förmåga, är lyhörd, och har en god språklig förmåga i tal och skrift vad gäller svenska och engelska.

Tillsammans bygger vi en gemenskap som grundar sig på ömsesidig respekt där vi motiverar och stöttar varandra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansöknings dag är den 13 juni. Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Karin Danvall, 010-331 90 66 eller karin. danvall@paverka.nu

Vi ser fram emot just Din ansökan!