Operativ Inköpare till Habo Gruppen

Jönköping

Som operativ inköpare har du många kontaktytor, främst med leverantörer som finns i Asien och Europa, men även internt med övriga avdelningar och våra nordiska säljbolag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Löpande inköps- och avropsarbete till vårt centrallager
  • Bevakning och uppföljning av lagertillgänglighet och lagernivåer
  • Uppdatera systemparametrar som t.ex. ledtid, prognoser och beställningskvantiteter
  • Fakturamatchning
  • Reklamationshantering mot leverantörer
  • Planering och koordinering av förpackningstjänster hos extern leverantör.

Tjänsten är ett vikariat med placering på vårt huvudkontor beläget på Hedenstorp utanför Jönköping.

Du är en ordningsam, prestigelös och positiv person som gärna jobbar under eget ansvar, likväl tillsammans med andra i grupp.

Vi söker dig som är kommunikativ och ansvarstagande med god analytisk förmåga och goda kunskaper i Officepaketet/Excel. Tidigare erfarenhet från inköpsarbete och/eller relevant utbildning är meriterande.

Då tjänsten innefattar flertalet kontaktytor såväl internt som externt är det viktigt att du samarbetar med andra på ett lyhört och smidigt sätt för att nå gemensamma mål. Vidare har du god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Hos oss får du en utvecklande roll och blir en viktig del av ett engagerat, stöttande och kunnigt inköpsteam. Som ett bolag i växande företagsgrupp och med Habo Gruppens ambitioner för framtiden finns för rätt person mycket goda möjligheter till fortsatt anställning. Välkommen med din ansökan!