Mekanikkonstruktör till Coloreel

Jönköping

Vill du arbeta i en kreativ miljö med stora utvecklingsmöjligheter både på ett professionellt och personligt plan? Här får du möjlighet att göra skillnad i ett innovativt företag som bara är i början på sin resa att revolutionera brodyrbranschen. Nu bygger Coloreel ett starkt konstruktionsteam för framtiden. Vill du vara med?

Coloreel söker en erfaren mekanikkonstruktör som brinner för att skapa dagens och framtidens produkter inom trådinfärgning. Rollen innebär mekaniskt konstruktionsarbete av våra avancerade produkter med mycket rörliga delar med finmekanik, plast, plåt och elektronik. Förutom konstruktion kan det även innefatta allt från framtagande av kravspecifikationer, dokumentation, beräkningar till kontakter med underleverantörer. Vana att arbeta med PDM och PLM samt erfarenhet av Solid Works är meriterande.

Du är ingenjör med några års erfarenhet av konstruktionsarbete. Från tidigare arbeten har du skapat dig goda kunskaper inom produktion och processer. Det är meriterande med erfarenhet av FEM-beräkningar och industridesign.

Som person är du noggrann och självständig i ditt sätt att värdera olika tekniska vägval. Du är resultatorienterad med stark vilja att nå uppsatta mål i rätt tid och med hög kvalité. Problemlösare och initiativtagare är kännetecken hos dig.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 19/5. Vi tillämpar dock löpande urval. Frågor gällande tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Karin Danvall 010 – 33 19 066.