Jordnära och engagerade arbetsledare till Peab

Jönköping

Kommer du från byggbranschen och tror på ett prestigelöst ledarskap med fokus på utveckling, personliga relationer och pålitlighet? Peab gläds åt nya projekt och får fortsatt förtroende på marknaden, därmed behöver de nu förstärka sina härliga team med fler arbetsledare! Tänker du ”laget före jaget” är detta en arbetsplats för dig!

Som arbetsledare hos Peab får du en sammansvetsad och välpresterande grupp som du leder genom ett prestigelöst förhållningssätt. Utöver verksamhetsnära arbetsledning ute på projektet så innefattar ditt uppdrag även koordinering, utsättning, mängdning, samordning av underentreprenörer, beredning samt viss administration. Som stöd i ditt dagliga arbete finns stark kompetens inom Peab genom olika stödfunktioner. Som de själva uttrycker – ”det finns alltid en vän att fråga”. Rollen är stimulerande och utvecklande samt passar dig som trivs med att vara gruppens motor och bollplank. Du får möjligheter att fortsätta utvecklas kompetensmässigt genom utbildningar samt får tillgång till generösa personalförmåner.

Placeringsort är Jönköping med projekt inom Jönköpings Län samt Höglandet. Körkort B och tillgång till egen bil är en förutsättning för rollen. Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar löpande urval.

Byggnadsteknisk högskoleutbildning eller YH-utbildning är meriterande, dock så värderas dina praktiska kunskaper högre. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll inom byggbranschen.

Peab värnar om personligt bemötande och söker dig som är trygg i dig själv, nyfiken, samarbetsvillig, initiativtagande och starkt kommunikativ. Vidare månar du om ett inkluderande och öppet arbetsklimat. Din sociala kompetens kommer väl till pass i denna roll då det är viktigt att bygga långsiktiga relationer såväl internt som externt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Se filmen om Peab i denna annons för mer information (ej mobilvy) och varmt välkommen med din ansökan!