Initiativtagande och tekniskt nyfiken Processingenjör – Kitron

Jönköping

Är du tekniskt framåtlutad, socialt säker och har en väl utvecklad pedagogisk förmåga? För denna inspirerande roll som Processingenjör på Kitron söker vi en person med starkt intresse för processoptimering, där du arbetar med variationsrika och utmanande arbetsuppgifter. Är du deras nya lagspelare?

Som Processingenjör innefattar dina huvudsakliga arbetsuppgifter att förädla och förbättra prestanda, produktivitet och effektivitet i alla Kitrons ytmonteringsprocesser. Arbetet innehåller processer som sceentryckning, ytmontering omsmältning och röntgen. Kontinuerlig utveckling är i fokus och du som har en nytänkande personlighet kommer att trivas med att identifiera och implementera förbättringar för att uppnå företagets kvalitets- och effektivitetsmål.

Inledningsvis i uppdraget kommer du att ha funktionsansvar – med målsättning att överlämna detta till produktion genom pedagogisk utbildning. Daglig styrning förser dig med uppdrag under dagen – vilket ställer krav på god prioriteringsförmåga. Vidare finns en god samverkan med andra kunniga kollegor, som du har utbyte av i din tjänst. Din nyfikenhet gällande tekniska framsteg är en god grund för att bygga upp automationsprocesser i bolaget.

Du kommer till en platt organisation med korta beslutsvägar och får arbeta i en trevlig och påkostad produktionsmiljö med modern teknik. Vidare får du förmånen att arbeta med omväxlande produkter i ett företag som månar om sina medarbetares trivsel, bland annat genom generösa flexförmåner.

 

Du har tidigare erfarenhet av maskinmontering av kretskort. Troligtvis är du gymnasieingenjör med flerårig erfarenhet inom området. Högskoleutbildning är meriterande. Språkmässigt har du god teknisk svenska samt engelska. Vidare har du god vana av affärssystem, företrädelsevis IFS. Har du tidigare varit i kontakt med MyData eller FUJI är detta meriterande. Stor vikt läggs vid tidigare erfarenhet och personlig lämplighet.

Som person är du tillitsfull, har ett tekniskt sinne, en god kommunikativ förmåga samt är trygg i dig själv. Du trivs i händelserika miljöer och är en initiativkraft att räkna med. Samtidigt är det av stor vikt att du är en relationsbyggande person som uppskattar många kontaktytor och har lätt för samarbete. Du kommer att få användning för din strukturella förmåga då du under uppdraget planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Din personlighet präglas av ett prestigelöst förhållningssätt och du ser fram emot att dela kunskap med dina nya kollegor.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Torsvik, Jönköping, belagd på dagtid. Varmt välkommen med din ansökan via www.paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 16 september, vi tillämpar dock löpande urval.

Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Jennie Meier på jennie.meier@paverka.nu alternativt 010 – 33 190 68.