Bygglovsprojektör till OBOS

Jönköping

Har du erfarenhet inom projektering och trivs att arbeta i en kommunikativ och teamfokuserad roll? Här kan du få det bästa av båda delar.

Till OBOS projektutveckling AB söker vi nu nästa medarbetare, en Bygglovsprojektör med servicekänsla och driv.

Som bygglovsprojektör hos OBOS projekterar du villor i grupp, parhus, radhus, kedjehus och flerbostadshus i både planelementsteknik och volymteknik.
I rollen ingår att upprätta skisser, bygglovshandlingar, försäljningsritningar och kundanpassade ritningar. Du håller en hög servicegrad och främjar för en god dialog med både externa och interna kontakter.

En viktig del i ditt arbete är att ansvara för att huvudhandlingar utförs enligt byggsystem, planbestämmelser, gällande lagar och förordningar samt normer och föreskrifter.

Övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter ingår också i rollen.

Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning från högskola i grunden, alternativt en KY-utbildning inom småhusprojektering. Du kan också ha skaffat dig relevanta kunskaper och färdigheter för tjänsten genom en längre arbetserfarenhet inom husbyggnation. Har du arbetat med projektering av flerbostadshus ses det som starkt meriterande.
Din material- och produktkännedom har du bra nytta av i rollen samt att du har god kännedom om byggsystem för planelement- och volymhus.
Rollen kräver tidigare erfarenhet av arbete i CAD. Har du dessutom kunskaper i Revit är det meriterande.

Som person är du social och har en mycket god kommunikativa förmåga. Du är inte rädd för att ta initiativ inom ramen för ditt arbete och du prioriterar noggrannhet och hög kvalitet. Du trivs att arbeta i team och håller alltid en hög servicegrad mot dina kollegor och övriga kontakter.

Ansökan

Är du intresserad? Då ska du ansöka snarast möjligt men senast den 14/2. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan där med komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Danvall 010-331 90 66, karin.danvall@paverka.nu

Vi ser fram emot Din ansökan!