Analytisk utvecklingsingenjör till Öhlins Racing AB

Jönköping

CES är en teknik som utvecklas i Jönköping för kontinuerligt ställbara stötdämpare som idag finns i bilar från bl a BMW, Nissan, Renault, Volkswagen och Volvo. Vårt utvecklingskontor ingår sedan 2020 organisationsmässigt i det nya affärsområdet Advanced Suspension Technologies (AST) vilket är ett högprioriterat affärsområde inom Tenneco.

Vi ser därför ett stort behov av att expandera vår verksamhet i Jönköping inom de närmaste åren och har beslutat att omgående rekrytera en duktig utvecklingsingenjör till vår utvecklingsgrupp.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som utvecklingsingenjör i vår verksamhet kommer du arbeta inom ett eller flera produktutvecklingsprojekt. Dina främsta arbetsuppgifter är flödessimulering samt konstruktion av våra produkter och komponenter mot uppsatta krav och kundbehov.

Utöver de dagliga uppgifterna förväntas du bidra med tekniskt kunnande vid kontakter med våra kravställande kunder såväl som med produktionspartners.

Tjänsten är placerad i Jönköping. Viss mån av resor kan ingå.

  • Du bör ha minst fem års erfarenhet inom områdena hydraulik, mekanik och/eller mekatronik.
  • Du har erfarenhet inom flödessimulering med hjälp av CFD och/eller 1D-modellering.
  • Du har erfarenhet från konstruktion inom CAD.
  • Du bör ha en utbildning som civilingenjör eller motsvarande.
  • Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du är en självständig och drivande person som värnar om att vara inkluderande och informativ genom ett prestigelöst förhållningssätt. Din flexibla och positiva inställning kommer att uppskattas av dina kollegor. Du har också en fallenhet för att kunna skifta mellan helhetsperspektiv och detaljnivå och har därigenom utövat en god planerings- och prioriteringsförmåga.

Dina personliga färdigheter präglas av din analytiska förmåga och problemlösning. Din attityd är resultatorienterad och proaktiv med förmågan att ta ansvar för eget arbete och tillämpa initiativ för att hitta de bästa lösningarna.

Det är viktigt att du kan se fördelarna med att arbeta i lag och skapa goda relationer både internt och externt samt uppskattar utbytet av att arbeta med personer från olika kulturer.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 14 mars. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Danvall 010-331 90 66 alt. karin.danvall@paverka.nu

Vi ser fram emot just Din ansökan!