Affärsorienterad säljare till Evry

Jönköping

Är du en affärsorienterad och tekniskt framåtlutad säljare inom IT-branschen som har förmågan att lyfta kundrelationer till en ny nivå? Har du dessutom tekniskt intresse så är detta tjänsten för dig! Med vårt breda erbjudande kan vi göra i princip allt som våra kunder efterfrågar. Våra innovativa partnerskap och kunder inom privat och offentlig sektor gör att du samtidigt får vara med och forma den digitala framtiden.

Om tjänsten

Vi har höga ambitioner – och vi ska ligga i teknisk framkant. På EVRY brinner vi för kreativa lösningar och är alltid nyfikna på vad som blir nästa digitala genombrott som matchar våra kunders behov. Eftersom teknik är en färskvara, är vårt arbetssätt agilt, vilket kräver att du har förmågan att blicka framåt. Din utmaning och ambition blir att tillsammans med vår kund bygga en stark och lönsam verksamhet.

Som säljare arbetar du med befintliga och potentiella kunders ledningsgrupper. Både processer och dialoger är kvalificerade och spänner över ett brett område, därav är din strategiska höjd av stor vikt. Då det även är långa säljcykler får du användning för din uthållighet och struktur för att på ett engagerat sätt kunna driva processen genom hela resan från start till mål. Ditt uppdrag blir att sätta dig in i kundens verksamhet samt kartlägga nuvarande behov. På så vis arbetar du fram den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för att skapa mervärde. Detta gör du med stöd av dina kollegor inom projektledning samt tillsammans med systemspecialister.

Ditt primära fokusområde innebär att identifiera nya affärsmöjligheter samt bygga långsiktiga och givande relationer på olika nivåer. Vidare bokar och genomför du dina egna kundbesök, arbetar med kalkyler för att räkna på affärer samt upprättar offerter och avtal. Du arbetar mot dina personliga mål där du ser på dessa i korrelation till företagets gemensamma målsättning. Du har även starkt utbyte av dina kompetenstunga kollegor i olika frågeställningar och tillsammans deltar ni aktivt – och med ett positivt synsätt – i gemensamma sälj- och avstämningsmöten.

Du rapporterar till Försäljningschef. Tjänsten innebär resande inom Småland, ibland även i närliggande distrikt. Övriga förmåner är tjänstebil, mobiltelefon samt friskvårdsbidrag. Fast lön och bonussystem vid uppnådda mål.

Med vårt stora kundfokus behöver du vara serviceminded, ha en positiv inställning och god känsla för kvalitet. Vår höga förändringstakt kräver också att du är flexibel, självständig och att du motiveras av resultat. En relevant högskoleutbildning inom ekonomi är önskvärt men inget krav. Alternativt har du flerårig erfarenhet av liknande roll inom branschen. Eftersom du ska kommunicera med samtliga kontaktytor på ett förtroendeingivande sätt krävs för rollen en god språklig förmåga i tal och skrift vad gäller svenska och engelska. Körkort B är en förutsättning för tjänsten.

Rollen som säljare kräver att du har förmågan att planera och disponera din egen tid på ett effektivt sätt för att gynna bolagets bästa. För att lyckas behöver du ha en god analytisk förmåga och därigenom kunna strukturera, planera och prioritera. Vidare krävs initiativkraft, lösningsorientering och ett gott driv. Din talang för kommunikation och samarbete är en styrka där du bidrar till teamet. Tillsammans bygger ni en gemensam vision att motiveras av och sträva efter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Flexibel placeringsort i Anderstorp eller Jönköping.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV via paverka.nu. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!