Affärs- och verksamhetsutvecklare med projektledarambitioner

Jönköping

Alla delar av samhället berörs av den energiomställning som står för dörren. Energilandskapet är i stor och snabb omvandling. Du får chansen att utvecklas tillsammans med oss och att bidra till att utveckla lösningar inom energi- och kommunikation för dagens och morgondagens marknad. Jönköping energi har en viktig roll att fylla – vill du vara med på resan?

Som affärs- och verksamhetsutvecklare ingår du i ett dynamiskt team på enheten Affärs- och verksamhetsutveckling inom ansvarsområde Innovation och Utveckling. Tillsammans driver och samordnar vi utvecklingen av nya produkter och tjänster för att möta kundens och marknadens behov.

Arbetsuppgifterna innefattar projektledning och projektdeltagande där nya tjänster och produkter tar form från ax till limpa. Det innefattar marknadsanalyser kring behov och nya affärsidéer, konceptualisering, bedöma potential och att ta fram underlag, även ekonomiska, för beslut. Du arbetar med kollegor i samtliga delar av företaget men även tillsammans med våra kunder och externa partners. Arbetet är omväxlande och blandar långa och korta uppdrag som ställer olika krav på den interna verksamhetens förflyttning där affärsutvecklaren spelar en viktig roll för att samordna och få framdrift.

Vi erbjuder en stimulerande och självständig roll i nära samverkan med andra hos en attraktiv arbetsgivare som aktivt bidrar till en långsiktig, spännande och hållbar utveckling i regionen.

För att lyckas i rollen bör du ha en god initiativförmåga samt en inre drivkraft och vilja att skapa förändring samt förstår och vill bearbeta förutsättningarna för utveckling. Du arbetar på ett systematiskt sätt och trivs i situationer där du får möjlighet att skapa många nya kontakter.

Vi önskar även att du har ett intresse för affärer, teknik, innovation och digital utveckling, har en ekonomisk förståelse samt en god analytisk förmåga.

Som person trivs du i en snabbrörlig miljö, är van att ta ansvar, samt är organiserad och driver saker framåt. Du trivs med digitala verktyg och arbetar effektivt. Då vi är ett litet team finns det mycket utrymme att forma rollen utefter dina ambitioner och växa på sikt.

Du har några års relevant erfarenhet eller är i början av din karriär med en relativt färsk akademisk utbildning i bagaget med en master inom exempelvis energi, IT, produktutv, innovation, management, ekonomi eller entreprenörskap.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från praktiskt arbete i projekt eller med utvecklingsfrågor utifrån ett marknads- och kundperspektiv inom exempelvis energi-, fastighet-, bygg eller IT-branschen eller liknande. Meriterande är kunskap och erfarenhet från processutveckling.

Du är lyhörd och pedagogisk i din kommunikation och du uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 maj.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karin Danvall 010-331 90 66 alt. Karin.danvall@paverka.nu

Vi ser fram emot just Din ansökan!