Installationsprojektör till OBOS Sverige

Myresjö

Är du en engagerad, prestigelös och kommunikativ person som vill arbeta i en roll där din analytiska förmåga kommer väl till pass? Trivs du i en inkluderande och transparant organisation som samtidigt är utvecklingsorienterad? Då har du en spännande utmaning att axla inom trähusbranschen – i rollen som Installationsprojektör på OBOS!

Som Installationsprojektör arbetar du med underhåll och korrigeringar av underlag samt ritningar – samtidigt som du aktivt deltar i utveckling och framtagning av nya husmodeller. Genom god förmåga att kommunicera och prioritera försörjer du produktionen med korrekta tillverkningsunderlag och monteringsritningar – en god grund för lyckosamma projekt.

Det ligger även i ditt ansvar att arbeta med tilläggsjusteringar, se över nya lösningar på befintliga hus, ändra konstruktionsdelar och anpassa produkter. Du kommer att vara en supportfunktion för såväl standardprojekt med en byggtid på 16 veckor – samt större projekt som tar 20–22 veckor att bygga. Det är en självständig roll med flertalet kontaktytor såväl internt i produktionen som externt med konsultfirmor och installationspersonal.

Ditt team består av 16 personer, varav 5 av dessa är en del av dina dagliga kontaktytor. Gruppen består av tekniker, slutprojektörer och systemutvecklare. Tillsammans arbetar ni verksamhetsnära och eftersträvar effektivitet och leveransprecision med en servicekänsla utöver det vanliga.Det dagliga arbetet genomsyras av OBOS Sveriges värdegrund SKOLE – där verksamheten strävar efter stabilitet, långsiktighet och en kvalitetsmedvetenhet. Vidare ses innovation, nytänkande och lönsamhet i kombination med ett brinnande engagemang som viktiga faktorer för ett framgångsrikt arbete

Vi söker dig som har en eftergymnasialutbildning inom byggnation, gärna på högskoleingenjörsnivå. Du har även praktisk arbetslivserfarenhet inom el, VVS eller ventilation och är van vid att arbeta med eget ansvar för att nå uppsatta mål. Har du tidigare arbetat inom trähusbranschen är det starkt meriterande. I ditt dagliga arbete navigerar du mellan Microsoft Teams, Microsoft Projekt (internutbildning erbjuds), CAD och Office-paketet. Vidare är du en van administratör med ett digitalt arbetssätt och en person som månar om utförlig och effektiv dokumentation. Rollen förutsätter att du har tidigare erfarenhet av installationsprojektering samt att du har arbetat i affärssystem. God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten, kunskaper i norska är meriterande. Du har körkort B samt tillgång till egen bil. Poolbil finns i mån av tillgänglighet.

Som person är du ansvarstagande, proaktiv och har en flexibilitet i din sociala framtoning eftersom du arbetar mot både produktionen och slutbeställande kunder. Du månar om samarbete och har en positiv inställning till problemlösning. Vidare är du trygg i dig själv och kan ta självständiga beslut, samtidigt som du är inkännande och lyhörd gentemot din omgivning.

Placeringsort Myresjö. Tjänsteresor kan förekomma.

Vi tillämpar löpande urval, varmt välkommen med din ansökan!