Innesäljchef till HABO Gruppen

Habo

Är du en dedikerad lagspelare som motiveras av att föra gruppen framåt? Har du dessutom gedigen erfarenhet av kundservice samt ett tekniskt intresse? Då är du välkommen att söka den nyinrättade tjänsten som Innesäljchef hos Habo Gruppen!

Habo Gruppens nya ledare kommer coacha tre innesäljare – varav en med placering i Finland. Tjänsten är dynamisk och består av såväl operativa som strategiska inslag. En del kommer att bestå av innesälj i form av lösningsorienterad kundservice via telefon samt mail, den andra delen är att leda och utveckla avdelningen. För att lyckas i rollen är du framåtsträvande, initiativtagande och lever enligt devisen att verka genom andra. Som Innesäljchef är du den viktiga länken mellan medarbetarna och den övriga organisationen. Det är således din uppgift att ta tillvara på innesäljarnas kunskap och insikter för att sedan sammanställa och konkretisera dessa till användbar information för resten av bolaget. I tjänsten förvaltar du även det bonussystem som företaget har gentemot sina kunder.

Tjänsten avser en tillsvidaretjänst på heltid med placering i Habo. Habo Gruppen har kollektivavtal och goda förmåner. Du rapporterar till Country Manager.

Till rollen som Innesäljchef ser vi att du har tidigare erfarenhet av arbete med kundservice samt har ett tekniskt intresse. Vidare är du serviceinriktad, lösningsorienterad och förstår mervärdet av förstklassigt kundbemötande. Du har en naturlig fallenhet för att skapa positiv energi samt goda relationer och förtroenden såväl internt som externt. Det är en stor fördel om du har haft personalansvar sedan tidigare och erfarenhet av att utveckla processer för utvärdering och uppföljning. Du har goda kunskaper vad gäller svenska i såväl tal som skrift samt känner dig bekväm med viss kommunikation på engelska.

Din karaktär är förtroendeingivande, trygg och entusiasmerande. Vidare är du initiativtagande och strukturerad samt har en förmåga att kunna kommunicera väl på olika nivåer. Din flexibla och positiva inställning kommer att uppskattas av dina kollegor. Du har också en fallenhet för att kunna skifta mellan helhetsperspektiv och detaljnivå och har därigenom uppövat en god planerings- och prioriteringsförmåga. För att arbetet ska löpa smidigt tillsammans med resten av organisationen behöver du ha ett tydligt servicetänk och vara lyhörd samt prestigelös.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!