Inköpschef till Cellwood Machinery AB

Nässjö

Brinner du för inköp, logistik och ledarskap? I rollen som inköpschef på Cellwood Machinery får du ett omväxlande arbete med ansvar för inköp, lager och spedition. Vi erbjuder en tjänst som innehåller både strategiskt och operativt arbete i kombination med personalansvar i en verksamhet där du får verka i ett globalt sammanhang.

Som inköpschef ansvarar du för att alla områden inom inköp, lager och spedition utvecklas och bedrivs på ett effektivt och kostnadsmedvetet sätt. Du leder inköpsprocessen och är en nyckelspelare i verksamhetens arbete. Du medverkar i alla steg från förstudie och sammanställning av kravspecifikationer till att tillsammans med vår teknikavdelning utvärdera nya leverantörer. I ditt uppdrag ingår det att driva pris- och avtalsförhandlingar mot uppsatta mål liksom optimering av hela leveranskedjans produktflöde. Du leder en arbetsgrupp med åtta medarbetare.

Cellwood erbjuder en tjänst med mycket frihet under ansvar där du självständigt planerar ditt arbete och dina resor. Som inköpschef ingår du i ledningsgruppen och rapporterar till vd. Du får stora påverkansmöjligheter och får en omväxlande roll i ett internationellt företag med korta beslutsvägar. Hos oss blir du en viktig länk i vårt arbete att alltid leverera med bästa resultat och skapa nöjda kunder.

Tjänsten innebär ca 20–40 resdagar per år och placering för tjänsten är vid huvudkontoret i Nässjö.

 

Vi söker dig som har teknisk förståelse och bär kunskap från verkstadsindustrin. Du är troligen maskiningenjör eller så har du skaffat dig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Du har gedigen erfarenhet från inköpsarbete och meriterande om du har arbetat inom konstruktion/produktion. Du har affärsmässig fallenhet och förhandlingsvana, samt att du både trivs med och har vana av att leda och utveckla dina medarbetare.

Som person är du nyfiken, kommunikativ, nätverksbyggande, ser möjligheter och trivs med stora kontaktytor såväl internationellt som internt. Du har lätt för att skapa goda relationer, bygga förtroende och trivs med varierande arbetsuppgifter. Det faller dig naturligt att ha ett helhetsperspektiv och du har lätt för att styra verksamheten mot uppsatta mål. Du är driven och ser det som en framgångsfaktor att skapa motivation och engagemang hos dina medarbetare. Du trivs med att arbeta strukturerat, vill utveckla dig själv och bidra till företagets tillväxt.

Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, tyska är meriterande. Du är en rutinerad användare av Officepaketet samt affärssystem (Cellwood arbetar i NAV).

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 18 april. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Elin Ohlsson på 010-33 19 062. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse. Heltidstjänst tillsvidare med placering i Nässjö.