HR-administratör till Bosch Thermoteknik

Tranås

Har du arbetat med HR-administration och gärna i en internationell koncern? Vi söker nu en HR-administratör till vår kund Bosch Thermoteknik i Tranås. Tjänsten är på 50% men kan eventuellt komma att utökas med tiden. Inledningsvis är tjänsten en inhyrning via PÅVERKA NU men kan eventuellt övergå i en anställning hos Bosch.

I din roll som HR-administratör arbetar du tillsammans med- och stöttar företagets HR-generalist med administration och koordinering i HR-relaterade frågor. I dina arbetsuppgifter ingår att bistå chefer i rekryteringsprocesser, där du bland annat färdigställer kravspecifikationer, publicerar annonser på olika plattformar, stöttar vid urval och förbereder möten. Du administrerar inför nyanställningar och håller i introduktioner för nya medarbetare. Allt material som rör personalfrågor behöver ständigt ses över och förbättras. Här tar du en viktig roll, både i upprättande och implementering.

Vi söker dig som har en utbildning inom HR alternativt likvärdig erfarenhet förvärvad genom arbete. Du har god erfarenhet av administrativt arbete och har lätt för att sätta dig in i olika affärssystem. Har du tidigare arbetat i SAP är det meriterande. Du talar och skriver engelska obehindrat.
Som person är du noggrann och metodisk. Du är driven och effektiv i ditt arbete och trivs att jobba i ett högt tempo. För dig är det naturligt att vara flexibel och anpassningsbar efter vad det dagliga arbetet kräver. Du har en god kommunikativ förmåga och tycker att det är inspirerande och utvecklande att arbeta med människor.