Hallå där! Är du vår nya HR- och rekryteringskonsult?

Vill du utmana oss, dig själv och branschen? Blir vår nästa kollega! Vi lovar – du kommer inte att ha tråkigt på jobbet.

På PÅVERKA NU är vi snabbfotade, uppskattar ett genuint socialt utbyte samt har ett starkt intresse av att följa människor och bolag i utvecklingsfas. Vi har en sympatisk och konsultativ approach till kandidater, kunder och kollegor – vi tror att hjärtat behöver samverka med hjärnan för att vi ska uppnå affärsmässighet. För att lyckas med detta arbetar vi nära. Nära kollegor. Nära kandidater. Nära våra kunder. Och inte minst – nära besluten. Korta beslutsvägar ger oss frihet och möjligheter att påverka vår interna utveckling. Som bolag och individer välkomnar vi förändring och månar om en inkluderande företagskultur.

Vi står nu i ett spännande utvecklingsskede där du i rollen som rekryteringskonsult är med och bidrar till PÅVERKA NU´s och hela Arbetshälsagruppens viktiga arbete – kompetensförsörjning som skapar mervärde för alla parter. Hos oss får du möjlighet att ta ett helhetsgrepp på dina processer – hela vägen från en första kontakt med kund till en lång relation av återkommande uppdrag. Även om vi gärna arbetar teambaserat är du också operativ utförare för alla delar av leveransen och arbetar självständigt med konsultativ rådgivning mot våra kunder. Vidare är du en ambassadör för hela PÅVERKA NU’s tjänsteutbud inom rekrytering och HR samt systerföretagen Arbetshälsas och AHG Redovisnings erbjudanden.

Vi är ett bolag med korta beslutsvägar där vi vill att varje medarbetare ska få möjlighet att arbeta med det man brinner för och drivs av och med vår bredd inom rekrytering, HR och organisation- och affärsutveckling finns alla möjligheter att utvecklas inom bolagsgruppen.

Vi tror att du har en relevant eftergymnasial utbildning och ser gärna att du har operativ erfarenhet av att arbeta med helhetsansvar för rekryteringsprocesser. Alternativt har du ett par års erfarenhet som konsultchef för tjänstemän och har god vana av att arbeta mot kund. Oavsett vad värderar vi din goda relationsskapande förmåga högt. Kan du bidra med ett redan upparbetat professionellt nätverk blir vi glada. Ännu gladare blir vi dock om du i kombination med det även har en positiv inställning, har lite ”anamma” och trivs i en avslappnad miljö där vi skrattar ihop! Vi förutsätter att du är kommunikativt skicklig på såväl svenska som engelska samt har körkort B. Är du certifierad i testverktyg och har erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering så är det meriterande.

Som person är du förtroendeingivande och trygg samt ser potential i utveckling av både affären och människan. Du är en självständig och drivande person som värnar om att vara samvetsgrann och informativ genom ett prestigelöst förhållningssätt. Du har också en fallenhet för att kunna skifta mellan helhetsperspektiv och detaljnivå och har därigenom utvecklat en god planerings- och prioriteringsförmåga. Är du rätt för oss? Vi ser fram emot att välkomna dig som ny kollega – om vi är rätt för dig!

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Jönköping och du rapporterar till regionchef. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, därmed välkomnar vi sökanden med varierade bakgrunder. Vidare tillämpar vi löpande urval i rekryteringsprocessen.

Ansökan

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Johan Forsander via johan.forsander@paverka.nu eller 010 – 33 190 67.

Vi ser fram emot att läsa just Din ansökan!