Framåtsträvande Fabrikschef till OBOS

Myresjö

Är du en engagerad ledare med lång erfarenhet från tillverkande industri och ett brinnande intresse för utveckling och förbättringsarbete? Har du också ett stort tekniskt intresse samt en känsla för vad som kommer i framtiden? Då kan du vara den som OBOS söker till tjänsten som Fabrikschef.

Atmosfären på Myresjöfabriken präglas av lång erfarenhet och mycket kunskap om hustillverkning. Som fabrikschef har du ansvar för ca 200 medarbetare och
den dagliga driften som i dagsläget bedrivs i 2-skift. I ditt närmaste team har du 4 produktionsledare och deras teamledare. Din vardag påverkas också av den positiva utvecklingskurva företaget befinner sig i som innebär krav på ständig teknisk utveckling och förbättringsarbete. Just nu pågår flera utvecklingsprojekt inom bolaget och flera av dem berör Myresjöfabriken. Genom ett nära samarbete med produktionstekniker och KMA-samordnare förväntas du bidra med kunskap, nytänkande och engagemang.

Du ansvarar för säkerhet, kvalitet, budget och resultat och du rapporterar till operativa chefen för Teknik – Produktion. Rollen är strategisk och framåtsträvande med en förväntan och ett krav att kunna leda och inspirera på ett tydligt och ödmjukt sätt. Tillsammans med dina medarbetare och kollegor skapar du en trivsam och säker arbetsplats.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av personalansvar inom tillverkande
industri. Du bidrar med energi och motivation i med- och motgång. Du föredrar
tydliga mål och riktlinjer i kombination med stor självständighet och det är också så du leder andra. I samtalet är du lyhörd och positiv vilket gör dig trygg i förhandlingssituationer. I en hektisk vardag med höga krav på leveransprecision krävs god samarbetsförmåga och social kompetens för att driva verksamheten åt rätt håll. Du ser detta som ett lagarbete och kan konsten att få alla att dra åt samma håll. Din djupa kunskap om produktionsekonomi har gett dig god förmåga att gå från analys till action beroende på resultat.

Vi erbjuder dig en spännande utmaning med placering i Myresjö strax utanför Vetlanda samt delaktighet i stark koncern där dina idéer och erfarenheter uppskattas och bidrar till fortsatt tillväxt.

För rollen krävs körkort samt god svenska och engelska i tal och skrift. Sista ansökningsdag är 22 augusti, eventuella frågor besvaras av Karin Danvall 010-331 90 66 från 16 augusti. Välkommen med din ansökan!