Flexibel Elkraftsingenjör till Habo Kraft

Habo

Habo Kraft satsar aktivt på framtiden. Vi satsar nu på utvecklingen av elnätet för att ligga i framkant för både invånare och företagare. Vill du arbeta med omväxlande tekniska utmaningar i en ambitiös organisation? Nu söker vi dig som uppskattar variation och vill ha stora möjligheter till kompetensutveckling!

Rollen som Elkraftsingenjör på Habo Kraft är en tekniskt bred och utvecklande roll för dig som uppskattar påverkansmöjligheter och korta beslutsled. Här har du en chans att få vara med från ax till limpa och ditt uppdrag kommer att innefatta arbete med registrering, planering, projektering, beredning, underhålls- och driftarbete, planering av avbrott, framtagande av beslutsunderlag, rapportera till myndigheter och även operativt arbete ute på fältet. Vi arbetar enligt EBR. Arbetet innebär flertalet kontaktytor såväl internt som externt och din goda förmåga att ge service hjälper dig att navigera i det sociala nätet. Du kommer också att ha ett nära samarbete med tekniker och montörer.

Hos Habo Kraft får du engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter där du gör skillnad. Företaget har en generös syn på kompetensutveckling och du kommer att få möjlighet till kontinuerlig vidareutbildning inom ditt yrkesområde. Det är ett bolag som eftersträvar att arbeta i teknisk framkant och har fattat beslut om stora investeringar i dagens elnät. Detta ger goda förutsättningar att möta morgondagens utmaningar.

Placeringsort Habo. Tillsvidaretjänst på heltid. Skyldighet att deltaga i beredskap föreligger och vi tillämpar flextid på arbetsplatsen.

Du har troligtvis en relevant YH- eller högskoleutbildning nischat mot teknisk elkraft, alternativt gymnasieingenjörskompetens. Tjänsten kräver att du behärskar svenska väl i tal och skrift. Vidare är du systemvan, hanterar Office-paketet och uppskattar att dokumentera ditt arbete på ett systematiskt sätt. Du som har tidigare kunskap av att arbeta efter EBR Elbyggnadsrationalisering kommer att känna igen dig. Har du möjlighet att ta ut behörigheter för högspänning är det en merit. Det är även starkt meriterande om du har arbetat med databaser och AutoCAD.

Som person är du trygg, flexibel och kommunikativ samt har förmågan att se till helheten. Ditt förhållningssätt är präglat av fokus på ständiga förbättringar där du genom samarbete uppnår engagemang och resultat.

I denna process arbetar vi med löpande urval. Välkommen med din ansökan!