Försäljningschef Bruzaholms Bruk

Eksjö

Är du en ledare med genuint säljintresse? Kan du också vara en analytisk rådgivare, en uppmuntrande inspiratör och en proaktiv organisatör? Med mer än 350 år i ryggen blickar Bruzaholms Bruk mot framtiden och söker en engagerad försäljningschef med intresse för varumärke och internationella relationer. Om du drivs av att skapa meningsfulla relationer med kunder och samtidigt har en vilja att vidareutveckla säljprocesser är detta rätt utmaning för dig!

Om tjänsten
Bruzaholms Bruk söker dig som genom arbetsglädje och en lagbyggande anda vill utnyttja gruppens potential genom att identifiera förutsättningarna för vidare expansion. Du har personalansvar för en grupp om tre säljare där du ska sätta ramar, strukturera säljprocessen och skapa effektiva rutiner och synergier inom gruppen. Du bidrar aktivt till utveckling genom att tydliggöra målsättningar och uppföljning av verksamheten. Vi söker dig som kan hålla ett organiserat fokus på affären här och nu, samtidigt som du har den strategiska blicken för att kunna möta morgondagens utmaningar.
Du kommer till en inflytelserik roll där du kan påverka bolagets utveckling inom tillväxt och lönsamhet. Tjänsten innebär att identifiera nya kunder – och nya affärer hos befintliga kunder – där du hjälper dem att navigera och hitta nya applikationer. Rollens omfattning har en bredd där du är delaktig i kundbesök, avtals- och offertskrivning samt uppföljningar.
Du trivs med friheten på resande fot då tjänsten innebär några resdagar i veckan fördelat på besök hos befintliga såväl som nya kunder i Norden och Europa. Du har ett nära samarbete med kvalitetsavdelningen vid reklamationsärenden samt har en god kontakt med produktionen. Vidare uppskattar du en plats i ledningsgruppen där arbetet bedrivs genom stort förtroende, respekt och positiv anda. I rollen som försäljningschef rapporterar du direkt till Vd.

Du som söker har en teknisk utbildningsbakgrund i kombination med erfarenhet av kundrelationer i en internationell miljö. Din styrka och bakgrund ligger inom teknisk försäljning med erfarenhet av ledarskap samt förståelse för tillverkande industri. Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift och är van vid att dokumentera ditt arbete i CRM-system. Har du tyska språkkunskaper ser vi det som starkt meriterande.
Vi tror att du är en driven och coachande ledare som på ett prestigelöst sätt verkar genom andra. Som person har du ett långsiktigt tänk och vill bidra till organisationens framtida utveckling. Vidare är du nyfiken och brinner för att genuint förstå kundens behov och processer. Andra beskriver dig som lyhörd och du uppskattar utbytet som du får genom att arbeta i team. Med kunden i fokus, ett starkt ledarskap i ryggen och en god kommunikativ förmåga skapar du engagerade team som bidrar till en positiv utveckling vilket stärker Bruzaholms Bruks position på marknaden.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är 15 mars. Placering för tjänsten är på Bruzaholms Bruk. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Elin Ohlsson, 010-33 19 062.