Förändringsinriktad produktionschef med resultatfokus

Bruzaholm

Är du en person som motiveras av att arbeta mot tydligt uppsatta mål? Har du förmågan att pedagogiskt motivera ditt team och verka genom andra? Har du dessutom en fallenhet för ordning och reda samt brinner för utvecklings- och förbättringsarbete är detta en intressant möjlighet för dig!

Som produktionschef hos oss leder och motiverar du ett drivet team med bred kompetens. Du kommer att vara en central nyckelperson med ansvar för att styra och planera produktionen.

Du har budgetansvar för produktion och är lönesättande chef för produktionsledare, underhållschef, produktionsplanering samt all övrig produktionspersonal.

Ditt främsta fokus i rollen är att driva arbetet med utveckling av produktionsprocessen i linje med affärsplanen för att uppfylla företagets långsiktiga strategiska målsättning.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att leda och koordinera den dagliga verksamheten genom utformning av mål och nyckeltal för produktionsprocessen, arbeta med ständiga förbättringar inom säkerhet/miljö och kvalitet, driva förändrings- och utvecklingsprojekt samt att säkerställa att företagets leverans sker på ett så resurssnålt och säkert sätt som möjligt.

Du ingår i företagets ledningsgrupp samt verkar sammankallande och leder arbetet i Arbetsmiljökommittén.

Vi ser att du har en för tjänsten lämplig högskoleutbildning, gärna inom teknik.
Din praktiska erfarenhet väger dock tungt och vi söker dig med en bred och djup yrkeskunskap inom produktion. Meriterande om du har erfarenhet av gjuteriteknik och/eller processindustri.

Du har dokumenterad erfarenhet av att driva förbättringsarbete och har ett stort intresse för produktionsutveckling. Att arbeta lösningsorienterat och resultatinriktat är en stark drivkraft hos dig och du är van att arbeta mot mål och uppföljning.

Du har flera års erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning i ett tillverkande bolag och känner dig bekväm i alla delar av ledarskapet.
Du är en självständig person med mycket eget driv och en god förmåga att motivera, inspirera och entusiasmera andra.
Genom ditt erfarna ledarskap skapar du en känsla av trygghet och vinner förtroende hos medarbetarna.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Meriterande med ytterligare språkkunskaper, gärna tyska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

Är du intresserad? Då ska du ansöka snarast möjligt men senast den 30 april. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Danvall 010-331 90 66, karin.danvall@paverka.nu

Vi ser fram emot just Din ansökan!