Engagerade Slutprojektörer till OBOS

Myresjö

Har du erfarenhet inom projektering och trivs att arbeta i en kommunikativ och teamfokuserad roll? Här kan du få det bästa av båda delar.

PÅVERKA NU söker för Myresjöhus räkning två slutprojektörer till avdelningen för Affärsstöd Myresjöhus Styckehus. Introduktion och uppstart sker på OBOS huvudkontor i Myresjö därefter finns möjlighet att arbeta på kontoret i Jönköping.

I rollen som slutprojektör ansvarar du för att kunder, säljare, fabriker och byggplatser får tillverkningsunderlag och monteringshandlingar på de hus som ska levereras. Tillsammans med dina kollegor i projekteringsteamet, projekterar och konstruerar ni fram enfamiljshus efter varje kundunik order. Varje unik order genomförs efter en modell, där dina viktigaste ansvarsområden i tjänsten finns representerade. Du utför ditt arbete i linje med företagets code of conduct samt VSAA (Vårt Sätt Att Arbete).

• Inläsning av kundorder
• Modellering och upprättande av tillverkningsunderlag
• Upprättande av monteringsanvisningar
• Upprättande av materialbeställningsunderlag.

I arbetsprocessen har du externa kontakter som utöver kunden inkluderar säljare, fabrik och entreprenad. Internt kommunicerar du framförallt med säljstödsavdelningen, produktionsenheten och teknisk support. Du rapporterar till gruppchefen för slutprojektering

Vi söker dig som har ett genuint intresse för vår bransch och våra produkter. Troligen har du en byggingenjörsexamen eller annan teknisk utbildning på minst gymnasial nivå. Du har en grundläggande administrativ vana och ett modernt arbetssätt avseende dokumentation och IT-hantering. Meriterande om du har arbetat i cad-miljöer. Du har vana av- och trivs att arbeta mot uppsatta mål och är trygg i din profession.

Som person är du ansvarstagande, lugn och positiv. Du är en ödmjuk och trevlig kollega som värdesätter samarbete för att nå framgångar i arbetet.