Driven och målmedveten produktionsledare till Elitfönster Produktion AB

Vetlanda

Vill du vara med och förändra och utveckla en idag redan framgångsrik produktion? Har du kreativa och utmanande tankar kring hur en tillverkande industri ska följa med i den tekniska utvecklingen? Leder du dessutom personal med en ödmjuk tydlighet och skapar förtroende genom din närvaro kan detta vara en tjänst för dig.

I rollen som produktionsledare arbetsleder du, med hjälp av fyra teamledare 35 personer i en utav Elitfönsters monteringsavdelningar i Vetlanda. Du arbetar med den dagliga styrningen, håller uppföljningsmöten i produktion och ser till att dina skift, dag och kväll, är bemannade utifrån beläggning.

En viktig del i rollen är att bedriva kontinuerligt förbättringsarbete för att löpande förbättra processerna i produktionen. Du har tät dialog med produktionsteknik, kvalitetsteknik, R&D och eftermarknad.

Du har fullt personalansvar och håller därmed strukturerade medarbetarsamtal, uppföljningssamtal och lönesamtal.

Under din ledning eftersträvar ni att ständigt uppnå en hög kvalitet, leveranssäkerhet och effektivitet, samtidigt som ni i ert team ser till att ha en god kultur och ha roligt tillsammans på arbetet.

På Elitfönster blir du del i ett härligt team där du får möjlighet till ett stort inflytande i produktionsverksamheten. Här jobbar vi med korta beslutsvägar och du kan med din kreativitet och självständighet skapa dig en betydande roll i företagets utvecklingsresa.

Du har erfarenhet av en liknande roll inom tillverkande industri. Praktisk kunskap väger tyngre än akademiska meriter, dock är det meriterande med tidigare högskoleutbildning, ledarskapsutbildning och kunskaper inom LEAN.

Du är duktig på att få människor att fungera i grupp, där du genom din närvaro och din tydliga kommunikation får personalen att arbeta tillsammans mot avdelningens uppsatta mål.

Ditt driv och engagemang för förbättringsarbete är tydligt och du uppmuntrar initiativtagande och kreativt tänkande bland personalen.

Din kommunikativa sida är starkt utvecklad och du uppskattar att skapa givande samarbeten på olika nivåer i bolaget.

Du är en social person som med din positiva och glada framtoning har lätt för att entusiasmera människor omkring dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

Är du intresserad? Då ska du ansöka snarast, dock senast den 9/6. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum löpt ut.

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Danvall 010-33 19 066, alt. karin.danvall@paverka.nu