Drifttekniker med servicekänsla till Habo Energi

Habo

Är du en ansvarsfull drifttekniker som söker en utvecklande vardag? Vill du arbeta i en gemytlig organisation som erbjuder dig teknisk bredd och variation i tjänsten? Habo Energi söker en tekniker med problemlösande förmåga till en organisation med goda framtidsutsikter! Som drifttekniker inom fjärrvärme levererar du meningsfull service och är en betydelsefull resurs såväl internt som externt.

Ditt uppdrag innefattar drift och underhåll av produktions-, kund- och distributionsanläggningar. I rollen som drifttekniker kommer du tillsammans med övriga kollegor säkerställa den framtida drift och utveckling av fjärrvärmen i Habo och Fagerhult. Vi köper in skogsråvara som vi sedan flisar i egen regi. Du medverkar vid utbyggnad av fjärrvärmenätet och anslutning av nya kunder. Vidare utför du service och mätarbyten. Med en trygg framtoning intar du din roll där du med lätthet navigerar inom bolagets kontaktytor. Ditt uppdrag är dynamiskt med frihet under ansvar. Habo Energi arbetar aktivt med kompetensutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din potential. Välkommen till en roll med stora påverkansmöjligheter!

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på dagtid med placering i tillväxtkommunen Habo. Möjlighet till flex. Beredskap kan förekomma. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Du har tidigare yrkeserfarenhet av en liknande roll. Meriterande är om du har en utbildning som drifttekniker med inriktning Kraft & Värme eller Fastighet. Det är bra att ha kunskap inom el och styr- och reglerteknik samt erfarenhet av SCADA-system, till exempel Freelance. Du har tidigare vana av MS Office och har generellt goda datakunskaper.

Då rollen innefattar kundkontakter är det viktigt att du samarbetar med andra på ett lyhört sätt för att nå gemensamma mål. Vidare har du god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Som person ser vi att du är lösningsorienterad, analytisk och tekniskt nyfiken. Du är en självständig och drivande person som värnar om att vara inkluderande och informativ genom ett prestigelöst förhållningssätt. Du har också en fallenhet för att kunna skifta mellan helhetsperspektiv och detaljnivå och har därigenom utövat en god planerings- och prioriteringsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.