Demand Planner för kunds räkning

Är du en systemintresserad problemlösare? Om du är framåt, vågar ta egna initiativ samt tror på ”learning by doing” kan du vara den vi söker!

För kunds räkning söker vi en Demand Planner som uppskattar en bred och mångfacetterad tjänst. Rollen innefattar utöver arbete med inköpsrelaterade uppgifter även prognosarbete och kontroll av lagernivåer samt analyser. Rollen är såväl operativ som strategisk till sin natur. I bolaget har du flertalet kommunikativa plattformar och interna samarbeten med olika funktioner. Rollen passar dig som är leveranssäker, utvecklingsbenägen, samarbetsvillig, kvalitetsmedveten och som har en hög intergritet. Du månar om att bibehålla den goda stämningen internt samt uppskattar utbyte av såväl dialog som kompetens. Du är starkt delaktig i förbättringsarbete och inser vikten av en effektiv organisation.

Tjänsten avser en tillsvidaretjänst på heltid med flexmöjligheter. Arbetstid är dagtid inom 30-40 minuters pendligsavstånd från Jönköping.

Du har en för uppdraget relevant eftergymnasial utbildning i bagaget. Några års erfarenhet av inköp och logistikflöden är en förutsättning för att snabbt komma in i rollen. God engelska och svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Rollen förutsätter att du har god datavana, tidigare erfarenhet av affärssystem samt har lätt för att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du är väl förtrogen med Excel.

Som person är du en dedikerad lagspelare som uppskattar att bidra till att föra gruppen framåt. Vidare är du initiativtagande och strukturerad, har ett gott siffersinne och en förmåga att kunna kommunicera väl på olika nivåer. Din flexibla och positiva inställning kommer att uppskattas av dina kollegor. Du har också en fallenhet för att kunna skifta mellan helhetsperspektiv och detaljnivå och har därigenom utövat en god planerings- och prioriteringsförmåga. För att arbetet ska löpa smidigt tillsammans med resten av organisationen behöver du ha ett tydligt servicetänk och vara lyhörd samt prestigelös. Du är självgående och problemlösning välkomnar du som en positiv utmaning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.