Bygglovsprojektörer till OBOS

Har du erfarenhet inom projektering och trivs att arbeta i en kommunikativ och teamfokuserad roll, där hög servicekänsla och stort driv är viktiga egenskaper för att nå framgång i arbetet? Här kan du få det bästa av båda delar.

OBOS Bostadsutveckling AB fortsätter att växa och söker nya medarbetare – Bygglovsprojektörer inom både planelement och volymteknik.

Som bygglovsprojektör hos OBOS, Myresjöhus och Smålandsvillan projekterar du friliggande villor, villor i grupp, parhus, radhus, kedjehus och flerbostadshus i både planelementsteknik och volymteknik. I rollen ingår att upprätta skisser, bygglovshandlingar, försäljningsritningar och kundanpassade ritningar. Du håller en hög servicegrad och främjar för en god dialog med både externa och interna kontakter.

En viktig del i ditt arbete är att ansvara för att huvudhandlingar utförs enligt byggsystem, planbestämmelser, gällande lagar och förordningar samt normer och föreskrifter.

Övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter ingår också i rollen.

Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning från högskola i grunden, alternativt en KY-utbildning inom småhusprojektering. Du kan också ha skaffat dig relevanta kunskaper och färdigheter för tjänsten genom en längre arbetserfarenhet inom husbyggnation. Har du arbetat med projektering av flerbostadshus och-/eller kundanpassade småhus ses det som starkt meriterande.

Din material- och produktkännedom har du bra nytta av i rollen samt att du har god kännedom om byggsystem för planelement- och volymhus.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i CAD. Har du dessutom kunskaper i Revit är det meriterande.

Som person är du social och har en mycket god kommunikativ förmåga. Du är inte rädd för att ta initiativ inom ramen för ditt arbete och du prioriterar noggrannhet och hög kvalitet. Du trivs att arbeta i team och håller alltid en hög servicegrad mot dina kollegor och övriga kontakter.