Avdelningschef VS Bravida Trollhättan

Trollhättan

Vill du arbeta i en organisation under tillväxt i en aktiv roll med många kontaktytor? Hos Bravida får du stor frihet under ansvar att utveckla din avdelning på ditt framgångsrika sätt med stöd och ramverk från hela koncernen. Brinner du för kundmöten och utveckling av verksamheter är detta rätt roll för dig!

Som Avdelningschef VS har du ett stort engagemang och ansvarar för att leda teamet framåt och skapa hållbara lösningar för befintliga och nya kunder. Du arbetar affärsmässigt och serviceinriktat med kundens behov i fokus. Som avdelningschef sker en stor del av ditt arbete hos kunderna genom möten, kundaktiviteter och förhandlingar. Din roll innebär att förstärka och vidareutveckla relationerna med nuvarande och nya kunder.

VS-avdelningen i Trollhättan präglas av stort engagemang och driv. Vinnande för avdelningen är att fortsätta vara lokalt branschledande med stort fokus på kvalitet i vår leverans. Stort fokus kommer även ligga i att utveckla vårt erbjudande för att ta avdelningen, och Bravida lokalt, vidare till nästa nivå. Du förväntas uppnå avdelningens målsättningar utifrån företagets policy samt leda och utveckla verksamheten och personalen för att erhålla bästa möjliga lönsamhet i kombination med tillväxt. Hos Bravida drivs varje avdelning som en egen resultatenhet, som avdelningschef ingår du i regionens ledningsgrupp och du rapporterar till regionchef.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från VS-branschen eller som har arbetat med VS inom branscher som fastighet, automation, bygg, entreprenad eller installation. Du har sedan tidigare erfarenhet av projektledning, upphandlingar samt god förhandlingsvana. Vidare krävs att du har goda kunskaper inom administration och ekonomi, då det är centralt i rollen. Du vill ta dig an ett chefs- och ledaransvar för att utveckla såväl företaget och medarbetarna, som avdelningen. Du är flytande i tal och skrift i svenska samt grundläggande engelska och är en van användare av Office-paketet.

Du som söker har goda ledaregenskaper med stor förmåga att skapa långsiktiga relationer. Som person har du lätt för att se affärsmöjligheter och beskrivningen en driven entreprenör med ett starkt driv att lyckas stämmer väl in på dig. För att vara framgångsrik i rollen krävs stor social kompetens, mycket energi och ett ödmjukt sätt i kombination med tydlig kommunikation då situationen kräver det. Din förmåga att arbeta i och leda en grupp kommer att värdesättas. Hos Bravida VS Trollhättan kommer du bli en del i en väl sammansvetsad grupp med stort kunnande och stort engagemang!

Bravida erbjuder dig en plats att växa och utvecklas tillsammans med ett team av erfarna kollegor i en region som vågar satsa. Ansök redan idag!