Arbetsledare drift- och underhåll till Svevia i Landskrona

Landskrona, Helsingborg

Har du stor erfarenhet från drift och underhåll av väg? Är du en ledare som drivs av att tillsammans med ditt lag ge den absolut bästa servicen? Då tror vi att den här tjänsten hos Svevia kan vara något för dig! Välkommen med din ansökan!

Svevia söker en arbetsledare inom drift och underhåll till Landskrona. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg – med engagemang, samarbete och ansvar.

Hos oss på Svevia blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Vi har karriärvägarna för dig som vill utvecklas i din ledarroll och det är som lag vi skapar framgång.

Som arbetsledare kommer du arbeta med varierande projekt men med fokus på drift-och underhållsprojekt i Landskrona med omnejd. Din främsta uppgift blir att planera, genomföra och följa upp arbetet vi utför. Du utgör en viktig arbetsledande funktion för våra yrkesarbetare och som samordnande kontakt för våra underentreprenörer. Dessutom stöttar du platschefen i det dagliga arbetet med exempelvis kundkontakter, produktionsstyrning, ekonomiuppföljning och fakturering. Helt enkelt en fantastisk roll för dig som kan omvandla teori till praktik och vice versa.

Vi söker dig som är trygg och förtroendeingivande i din ledarroll. Du drivs av affärsmässighet och strävar alltid efter uppsatta mål och lönsamhet i dina projekt. Som person uppskattar du ett varierat arbete med mycket eget ansvar och hög servicenivå. Att självständigt ta dig an problemlösningar, skapa initiativ och fatta beslut är något du drivs av. Du värdesätter tydlig kommunikation och goda relationer med såväl kollegor som kunder. För uppdraget krävs mångårig erfarenhet från drift och underhåll där du har vana av vinterberedskap och det flexibla arbetssätt som är nödvändigt i branschen.

För oss är det viktigt att du som ledare är engagerad och har en förmåga att ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos Svevias medarbetare, det motiverar och gör att vi når våra gemensamma mål.

För den här tjänsten är körkort B och god datorvana ett krav. Tjänsten är på heltid och du utgår från Landskrona. I tjänsten ingår beredskap både vinter och sommar.