Affärsutvecklande CCO som skapar mervärde – Corroventa Avfuktning

Bankeryd

Är du en erfaren ledare inom försäljning och marknadsföring med strategisk kapacitet och en prestigelös approach? Kan du applicera ett starkt tekniskt intresse på din affärsutvecklande förmåga i internationell kontext? Corroventa ägs av börsnoterade Volati och nuvarande CCO har erbjudits en VD-roll inom en annan del av koncernen. Corroventa söker nu hans efterträdare. Är denna tjänst ditt nästa steg i karriären?

Om tjänsten

Du kommer till ett bolag med god representation i flertalet europeiska länder samt utvalda marknader globalt. Företaget har god lönsamhet, ljusa framtidsutsikter och erbjuder stora möjligheter till vidareutveckling. Kulturen genomsyras av en entreprenöriell anda med fokus på tillväxt – med tryggheten av kapitalstarka ägare med ett långsiktigt ägarperspektiv i ryggen.

Vi söker dig som antar utmaningen att vidareutveckla B2B i en internationell kontext och som axlar rollen som en digitalt uppdaterad CCO – med en inkännande framtoning. Du sitter i ledningsgrupp, deltar vid styrelsemöten och är operativ chef för ett antal dotterbolag med direktrapporterande försäljningschefer. All produktutveckling och produktion sker vid huvudkontoret i Bankeryd. I dotterbolagen bedrivs försäljning och uthyrning av maskiner, service och utbildning. Dina ansvarsområden innefattar marknads- och affärsutveckling i samarbete med direktrapporterande marknadskoordinator. Vidare ansvarar du för större kommersiella avtal, från förhandling till avslut. Du har förmåga att identifiera faktorer som skapar mervärde och är även en pådrivande initiativkraft för genomförandet. Ditt perspektiv är globalt och din styrka ligger i att kunna förstå och bygga professionella strukturer som ger ringar på vattnet för hela organisationen. Din starkt analytiska förmåga hjälper dig att förstå helheten, korrelationer och flöden.

Varumärket har ett gott renommé och är väl inarbetat på marknaden. Dina kollegor är prestigelösa och har ett högt tekniskt kunnande som du har utbyte av i din tjänst. Det är en trivsam arbetsplats med stor gemenskap och en prestationskultur där gott beteende och driv premieras. I din roll har du frihet under ansvar och målet är att skapa goda förutsättningar för fortsatt tillväxt, organiskt och genom förvärv. Corroventa erbjuder en stimulerande och utmanande roll i ett framgångsrikt företag med egen produktutveckling och produktion i en platt organisation. Du kommer att uppleva korta beslutsvägar och goda påverkansmöjligheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och innebär regelbundet resande, primärt i Europa. Tjänstebil, fast lön och bonussystem.

Placeringsort är vid huvudkontoret i Bankeryd.

Du är sedan tidigare van att leda och coacha internationella medarbetare samt har en bakgrund från både stora och små företag, för att på ett effektivt sätt kunna applicera struktur- och processtänk. Du har sannolikt en högskoleutbildning inom teknik och/eller ekonomi. Generellt god datavana är önskvärt. Vidare krävs goda skriftliga och verbala kunskaper i svenska, engelska och gärna tyska, alternativt franska.

Du en relationsbyggande person och kan därigenom påvisa ett upparbetat nätverk. Du är kommunikativt och arbetsmässigt anpassningsbar, övertygande och karismatisk samt uthållig – då säljcyklerna ibland är långa. Som person är du starkt förtroendeingivande och ser potential i utveckling av både affären och människan. Vidare har du tidigare arbetat framgångsrikt med coachning av medarbetare och givit feedback med kvalitetsfokus – genom en ödmjuk ledarstil. Du behöver ha en god förmåga att kunna strukturera, planera och prioritera. För rollen krävs initiativkraft, lösningsorientering och ett gott eget driv samt talang för kommunikation och samarbete.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via www.paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 24 juni, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Jennie Meier på jennie.meier@paverka.nu alternativt 010 – 33 19 068.