Administrativ chef med ekonomifokus till Älmhultsbostäder AB

Älmhult

Är du en resultatinriktad, kommunikativ och driven lagspelare som trivs med att agera med tydligt affärsfokus och i högt tempo? Vill du bidra till nästa steg i utvecklingen hos Älmhultsbostäder? Välkommen till en verksamhet som kännetecknas av hög kunskapsnivå, gemytlig stämning och moderna miljöer!

Nu finns möjligheten att arbeta i ett bolag med ett intressant och varierat fastighetsbestånd där du får vara en viktig del i att fortsätta vidareutveckla bolagets strategiska vision. Älmhultsbostäder både bygger nytt och förvaltar sitt eget bestånd som en betydelsefull aktör i Älmhults kommun. Som Administrativ chef för Älmhultbostäder ansvarar du för bolagets redovisning och finansiering m.m. Du uppskattar att arbeta verksamhetsnära och operativt samtidigt som du har ett öga för det strategiska – i vilket du, VD och Fastighetschefen driver verksamheten mot tydligt uppsatta mål. Vidare har du det formella ansvaret för bolagets IT-verksamhet och de personalstrategiska frågorna inom bolaget. Ledorden i allt arbete är kvalitet och leveranssäkerhet. Till din hjälp har du fem medarbetare. Du ingår i företagets ledningsgrupp och verkar för ett effektivt och framåtsträvande arbetssätt med tydliga handlingsplaner och uppföljningar. Du uppskattar en dynamisk vardag med stor möjlighet att påverka.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering i Älmhult. Du rapporterar till VD.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning med inriktning mot redovisning alternativt har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. Du har ledarerfarenhet och du uppskattar utbytet mellan medarbetare på olika nivåer. Med en trygg och självständig framtoning intar du din roll där du drar nytta av din tidigare erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och ditt affärsmässiga tänkande. Genom tidigare roller har du även skapat god förståelse hur IT stödjer ett bolags utveckling. Tjänsten förutsätter god kommunikativ förmåga på såväl svenska som engelska. Tidigare yrkeserfarenhet av offentligägda fastighetsbolag, upphandling och arbetsrätt är meriterande.

Som person är du lösningsorienterad med en uppövad förmåga att delegera i kombination med att kunna fatta beslut utifrån de ramar som finns. Du verkar genom din personal för att ta verksamheten till nästa nivå. Genom ett jordnära ledarskap och öppen kommunikation skapar du genom din kompetens förtroende hos din omgivning. Du inspirerar och motiverar genom att vara lyhörd mot organisationen och samarbetspartners. För att ta vara på organisationens styrkor och hantera utmaningar är du målmedveten, strukturerad, driven, proaktiv och stödjande.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 15 augusti 2019 och vi arbetar med löpande urval. Vid frågor kontakta staffan.johansson@paverka.nu, 076-677 26 91.