Administrativ beredare till OBOS

Myresjö

Är du en person som trivs i en administrativt tung roll där den ena dagen inte är den andra lik? Trivs du i ett fartfyllt tempo där du får arbeta mot många både interna och externa kontakter?
Då kan detta vara din nästa utmaning i arbetslivet!

Vi söker för OBOS räkning nästa medarbetare till materialförsörjningen.
Är du deras nya administrativa beredare?

I rollen som administrativ beredare ingår du i ett härligt team på avdelningen för materialadministration. Ditt främsta fokus är att på ett säkert och effektivt sätt säkerställa att material beställs och levereras i rätt tid till sin förbrukningsplats.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att;

  • Förbereda beställningar till respektive leverantör
  • Beställa material från respektive leverantör till avsedd plats i rätt tid
  • Registrera och bevaka bekräftat leveransdatum i affärssystemet (AX)
  • Följa upp leveranser och jobba proaktivt för att eliminera produktionsstörningar
  • Hantera och administrera ändringar och tilläggsbeställningar

I befattningen ligger också att arbeta övergripande med att förbättra och förenkla arbetsprocesser på avdelningen för att öka effektiviteten och minska kostnader.
Du säkerställer kontinuerligt tillförlitligheten av information i affärssystemet och arbetar löpande med registervård.

I ditt dagliga arbete har du många interna kontakter, främst med produktion, inköp och affärsstöd. Du har även flertalet externa kontakter med leverantörer och kunder.

Placeringsort är Myresjö och du rapporterar till materialadministrationschefen.

Vi söker dig som har ett stort intresse för- och en grundläggande kunskap i byggbranschen. I grunden har du en treårig gymnasieutbildning som du har kompletterat med en för tjänsten relevant arbetslivserfarenhet. Har du en vidareutbildning på KY- eller högkskolenivå ses det som meriterande.

Vi tror att du har samlat goda erfarenheter från tidigare administrativa arbeten och trivs i roller som kräver en god struktur, organisering och planering.
För att lyckas i tjänsten bör du ha arbetat i någon form av affärssystem, meriterande om du har erfarenhet av Microsoft Dynamics AX. Har du dessutom erfarenhet av arbete i något logistikverktyg ses det som en stor fördel.

Du har god vana av att arbeta mot olika typer av kontaktytor, såväl interna som externa.
Högt kundfokus, starkt driv och hög ansvarskänsla är viktiga ledord för dig.
Din kommunikativa förmåga är mycket god och du har lätt för att skapa förtroende på olika nivåer både i och utanför organisationen.
Du har ett proaktivt förhållningssätt och agerar snabbt och flexibelt när situationen kräver.
Din sociala kompetens är god och du tycker om att skratta och ha roligt på arbetet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via www.paverka.nu senast den 7 maj. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karin Danvall, karin.danvall@paverka.nu eller på telefon, 010-331 90 66.

Vi ser fram emot din ansökan!