Administratör till Ravema

Är du en noggrann och administrativt stark person som trivs i en flexibel roll där du får ta mycket eget ansvar? Då har Ravema i Värnamo ett längre vikariat som kan passa dig. Välkommen med din ansökan!

Vi på Ravema söker en Support till Försäljning och Beredning/Inköp då en av våra medarbetare går på föräldraledighet under våren 2022. Vi letar efter dig som vill axla rollen som ”Support till Försäljning och Beredning/Inköp” under ett vikariat på cirka 1,5 år på Ravema.

Rollen innebär att vara en daglig support till avdelningen Beredning/Inköp genom att ansvara för administrationen kring beredning, offerter, inköp och fakturering.

Fokusområden för tjänsten är:

  • Beredning och distribution av offerter
  • Lägga beställningar på inköp
  • Hantera inkommande fakturor och inköpsordrar
  • Leveransbevakning
  • Fakturering av maskiner och andra produkter

Utöver dessa uppgifter ingår det även en del övriga administrativa uppgifter så som kundnöjdhetsmätningar och uppföljning efter maskininstallation hos kund.

Som person är du noggrann och arbetar effektivt genom att vara kunnig i Officepaketet samt lättlärd i övriga system, Ravema använder IFS. Det är också viktigt att du presterar bra i ett högt tempo och trivs när det finns mycket att göra. Du är en god kommunikatör som kan formulera dig tydligt på både svenska och engelska. Den huvudsakliga engelska kommunikationen sker via mail.

För att lyckas i rollen behöver du ha en dokumenterad god erfarenhet av administrativa uppgifter inom ekonomi, logistik, inköp eller liknande arbetsuppgifter. Du har minst en gymnasial utbildning bakom dig.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort eget ansvar och möjligheter att utvecklas. Hos oss kommer du att få verka i en organisation med entreprenörsanda, korta beslutsvägar och kundfokus i varje led.

Tjänsten är ett vikariat på heltid under cirka 1,5 år med tillträde enligt överenskommelse. Placering är Värnamo. För mer information om tjänsten kontakta Johan Forsander 010-331 90 67.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.