TUC Utbildningsledare Redovisningsekonom och Arbetsledare inom måltidsservice

TUC är en av Sveriges största utbildningsföretag inom Yrkeshögskoleutbildningar. Vi har under flera år haft en stadig tillväxt och bedriver idag utbildningar på sex orter i Sverige. TUC drivs framåt av nyfikenhet, utveckling och förbättringar, vi har alltid medarbetaren och de studerande i fokus.

Vill du använda din yrkeserfarenhet och kompetens för att utveckla framtidens medarbetare? Som Utbildningsledare hos oss får du möjlighet att engagerad dig och påverka utbildningar tillsammans med andra in i framtiden!

I rollen som utbildningsledare leder du arbetet i utbildningen. Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning. I din roll följer du de studerandes kunskapsutveckling och hanterar studerandeärenden. Som utbildningsledare samordnar du företagskontakter och besöker studerande under LIA, Lärande i Arbete (praktik). Du samordnar utbildningens ledningsgrupp, håller dig uppdaterad inom branschområdet och verkar för att utbildningen utvecklas. Du rapporterar till ansvarig på TUC i Tranås.

 

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och yrkeserfarenhet inom branschområdet ekonomi. Det är meriterande om du har erfarenhet inom redovisning, övergripande ansvar inom måltidsverksamhet eller har pedagogisk erfarenhet. Vi ser positivt på att du har en administrativ förmåga och är strukturerad, samtidigt som du trivs i en organisation i förändring och utveckling. Flytande svenska och engelska är ett krav i tal och skrift.

Som person är du coachande och kommunikativ i ditt sätt att vara. Du har egenskapen att kunna förstå, sätta dig in i och följa ämnesområdet i utbildningarna. Du ser positivt på utveckling i ditt arbete, har förmåga att lösa problem och komma med nya idéer som bidrar till att organisationen utvecklas och ligger i framkant. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att höra av dig för att få veta mer eller skicka in din ansökan. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Matilda Löf 010-3319064 alt. matilda.lof@paverka.nu.