Teamleader till TUC i Jönköping

Huskvarna

TUC är en av Sveriges största utbildningsföretag inom Yrkeshögskoleutbildningar. Vi har under flera år haft en stadig tillväxt och bedriver idag utbildningar på sex orter i Sverige. TUC drivs framåt av nyfikenhet, utveckling och förbättringar, vi har alltid medarbetaren och de studerande i fokus.

Vill du använda din kompetens för att utveckla framtidens team? Som Teamleader hos oss får du tillsammans med ditt team möjlighet att engagera dig och påverka våra utbildningar tillsammans med andra!

I rollen som Teamleader har du ett övergripande ansvar för personal och det operativa arbetet i gruppen. Du verkar för god arbetsmiljö, gott samarbete och trivsel i gruppen. I dina arbetsuppgifter ingår t ex att se till att verksamhetens rutiner och processer följs, resursplanera, delegera och prioritera arbetsuppgifter i gruppen. Du har utvecklings- och lönesamtal, definierar och uppmärksammar om det finns utbildningsbehov i gruppen samt informerar personal. Du rapporterar till utbildningsansvarig inom TUC.

 

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och erfarenhet som ledare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda utbildningsverksamhet med personalansvar eller har pedagogisk erfarenhet. Vi ser positivt på att du har en administrativ förmåga och är strukturerad, samtidigt som du trivs i en organisation i förändring och utveckling. Flytande svenska och engelska är ett krav i tal och skrift.

Som person är du coachande, delegerande och kommunikativ i ditt sätt att vara. Du har egenskapen att kunna förstå, sätta dig in i och följa medarbetare i sitt arbete. Du ser positivt på utveckling i ditt arbete, har förmåga att lösa problem och komma med nya idéer som bidrar till att organisationen utvecklas och ligger i framkant. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att höra av dig för att få veta mer eller skicka in din ansökan. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Matilda Löf 010-3319064 alt. matilda.lof@paverka.nu.