Vi antar Akelius decemberupprop!

Som många känner till har Roger Akelius gjort ett decemberupprop om gåvor till Läkare Utan Gränser. Oavsett beloppets storlek kommer Akelius stiftelse dubbla insamlingen. Vår styrelseordförande, Leif Norburg, har också uppdrag som ordförande i Akelius Residential Property AB.

Flera företag har antagit utmaningen genom att ge ett belopp motsvarande ett tusen kronor per anställd. ARBETSHÄLSAGRUPPEN (som bedrivs genom Arbetshälsa och PÅVERKA NU) har bestämt att ge samma belopp per anställd men då också inkludera alla våra konsulter. Det innebär att vi nu till Läkare Utan Gränser betalar 50 000 kronor och efter Akelius dubblering blir det alltså 100 000 kr!

Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där vi behövs mest. De bistår människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet.

Vi är glada över att ett framgångsrikt år har gett oss möjlighet att stödja de insatser som görs av Läkare utan gränser!

Med denna hälsning vill vi samtidigt passa på att önska alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt God Jul & Gott Nytt År!