Annie är hos oss!

Vi har förmånen att få ha Annie hos oss i några veckor framöver. Annie läser Human Resources med inriktning företagsekonomi på högskolan i Jönköping och har sin praktik hos oss. Det är en förmån för oss att få input från någon som är färsk inom området med mycket bra idéer på hur vi kan utvecklas vidare!

Berätta mer om dig Annie?
Jag spelar gitarr och läser mycket. Jag tycker om att resa, jag har till exempel varit i Tokyo där jag tyckte att det var en härlig atmosfär. Det kändes väldigt modernt, innovation och kreativt. Mexiko är ett annat ställe jag gillar, folket där är väldigt härliga och matkulturen är bra. Det finns mycket historiska sevärdheter som jag tycker är kul, mycket kultur helt enkelt!

Jag har valt att läsa Human Resources för att jag tycker att det är intressant med människor – vad behöver vi för att kunna prestera? Varför beter vi oss som vi gör? Min arbetslivserfarenhet har också inspirerat mig till att fördjupa mig inom området, jag har haft både positiv och negativ erfarenhet. Jag tror man kan göra mycket inom området för företags framgång, personalpolitik är viktigt.

Jag ville ha praktik på PÅVERKA NU för att jag tyckte att det kändes som att PÅVERKA NU hade en väldigt bra organisationskultur och också för att man jobbade med tjänstemannasidan. Jag tyckte också att PÅVERKA NU kändes proffsiga och duktiga – och jag vill lära mig av dom bästa! Sen är det spännande att Arbetshälsa finns närvarande och jobbar med frågor som arbetsmiljö, individuell utveckling och fördjupning i människan på olika sätt.